Željkovi miljenici, tri "detonacije" za kompletiranje ekipe?!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 07.07.2021.
15:16
Izvor: Sportske.net

Da li će biti moguće dovesti ih?

 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Željko Obradović je svojim dolaskom u redove Partizana pomerio granice mogućnosti tog kluba, samom svojom pojavom je povećao interesovanje kod igrača za Partizan, pa je i logično da će ekipa biti prilično jaka u novoj sezoni. 

Već su stigla trojica, a to su Kevin Panter, Aleksa Avramović i Zek Lidej i tu se crno-beli neće zaustaviti, potrebno je dovesti igrače na poziciji plejmejkera i centra, eventualno i krilnog centra,o čemu smo pisali jutros.

Da li ima imena koja su procurela?

"Telegraf" je danas pisao o tome i napomenuo je trojicu košarkaša. Prvi je Vladimir Micov koji uskoro završava karijeru i želja mu je da pređe u Partizan, verovatno je u ovom trenutku najbliži dresu crno-belih. 

Možda još "bombastičnija" imena su Ekpe Judo i Kostas Slukas, dva košarkaša koja su usko povezana sa Željkom Obradovićem, poznato je da ih Čačanin obožava i da je voleo da sarađuje sa njima u prošlosti. 

Upravo su ova dva košarkaša ono što je potrebno Partizanu u novoj sezoni, plejmejker i centar, pa bi možda i pomenuta trojka mogla da završi prelazni rok i da kompletira ekipu za nastavak sezone. 

Čekamo dalje, verujemo da će crno-beli veoma brzo kompletirati tim. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke