Željkovo HVALA Aleksi: ''Znam kako mu je bilo teško...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.12.2022.
22:58
Izvor: Sportske.net

Naravno, pohvalio je i ostatak ekipe.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti


Koliko je Aleksa Avramović nedostajao Partizanu od početka sezone pokazala je već prva njegova partija posle oporavka od povrede.

Avramović je večeras bio heroj pobede crno-belih nad Fenerbahčeom u Istanbulu (73:72), preuzeo je odgovornost u ključnim trenucima, pogotovo kada je Egzum izašao iz igre zbog pet prekršaja.

Posle svega, trener Željko Obradović je javno zahvalio Avramoviću, ali i Papapetruu koji je takođe imao važnu ulogu, kao i svim ostalim igračima.

''Očigledno je da je način na koji smo završili utakmicu bio srećan, kada sve ostavimo po strani. Fenerbahče je vodio skoro celu utakmicu i nije odustajao, a mi smo pokušavali da im odgovorimo na to i uspeli da ostvarimo pobedu.

Oni su lider Evrolige. Veoma važna pobeda za nas i važno je da verujemo u naše mogućnosti i kada pobedite lidera, znači možete protiv svih timova.

Ovo je prva Avramovićeva utakmica posle juna. Znam kako mu je bilo teško, ali mnogo je pomogao timu. Hvala njemu, Papapetruu, kao i svim igračima'', rekao je Obradović.

Trener Partizana je osetio potrebu da se zahvali i navijačima Fenerbahčea, kao i ljudima iz kluba koji su ga sjajno dočekali večeras.

''Želim da kažem hvala svima u Fenerbahčeu. Svi u klubu su prepoznali šta smo uradili zajedno tokom godina. 

Ponosan sam što se ne zaboravlja sedam godina kada smo imali sjajne momente. Bilo je ovo posebno veče za mene i hvala publici koja mi je pokazala ljubav koju sam osećao svih sedam godina'', poručio je Obradović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke