Zenit koči odlazak Kej-Si Riversa

Autor: Nemanja Janošev
subota 08.05.2021.
13:24
Izvor: Sportske.net

Odložen povratak u Atinu.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Američki kombo-bek Kej-Si Rivers želi da se vrati u Panatinaikos, međutim, njegov aktuelni klub Zenit koči proces prelaska.

Nakon eliminacije od Barselone i izostanka sa ovogodišnjeg fajnal-fora, pojedini igrači Zenita, među kojima je i Kej-Si Rivers, gledaju opcije za narednu sezonu. Iako je u aktuelnoj imao uspeha, budući da se Zenit nikada ranije nije plasirao među osam najboljih, bivši košarkaš Crvene zvezde želi da napusti ekipu koju sa klupe predvodi Ćavi Paskval.

Povratak u Panatinaikos, čije je boje branio od 2016. do 2018. godine mu je primamljiv, kontakti su ostvareni, ali Zenit se pita u ovom trenutku. 

Kako navode grčki mediji ,,nešto u Riversovom ugovoru sa Zenitom koči njegov odlazak u toku sezone''. On je želeo da aktuelnu kampanju završi u Grčkoj, ali pitanje je da li će mu to biti ispunjeno s obzirom na to da je vezan za ruski sastav.

Rivers je odigrao 37 utakmica u ovoj sezoni Evrolige s prosečinim brojem poena od 6.1. Ubedljivo najbolju partiju pružio je upravo protiv bivšeg kluba Crvene zvezde, kojoj je ,,sasuo'' 23 poena pogodivši čak sedam trojki iz osam pokušaja!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke