"Živiš..."

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.01.2015.
21:16
Izvor: Sportske.net

Najveća arena na Balkanu večeras je poprište košarkaške utakmice Crvena zvezda Telekom - Galatasaraj a navijači su zbog svega što se dogodilo krajem prethodne godine napravili posebnu koreografiju i nesvakidašnji doček gostima.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Jedini srpski predstavnik u Evroligi večeras igra utakmicu trećeg kola TOP 16 faze protiv turskog Galatasaraja.

Duel u "KombankAreni" zbog ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu nosi više od borbe za pobedu što su i navijači domaćeg tima pokazali uoči početka susreta.

Košarkaši i stručni štab Galatasaraja dočekani su uvredama koje su morali da istrpe i srpski internacionalci iz redova gostujućeg tima. Osim uvredljivog skandiranja nije bilo incidenata ako se izuzme ubacivanje prasećeg papka na teren.

Kako je i bilo najavljeno, u prepunoj "KombankAreni" priređena je koreografija koja je u potpunosti bila posvećena stradalom Marku Ivkoviću o čemu svedoče i natpisi koje su navijači držali u rukama.

Marko Ivkovic

"Delije" su u rukama držale natpise "Živiš" a na delu između dva prstena istaknut je transparent na kojem piše: "Srce heroja zauvek živi, ne mogu da ga ubiju, srce heroja zauvek živi, za Zvezdu, za sever, za Srbiju".



Utakmica je počela u 21 čas a Zvezda igra za prvu pobedu u TOP 16 fazi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke