Zmago sumnja u novi Partizan: ''Da nema Željka, ja bih rekao da je to samoubistvo''

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Više očekuje od Zvezde.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nekadašnji trener Crvene zvezde, slovenački stručnjak Zmago Sagadin je proteklog vikenda učestvovao je na 4. Internacionalnoj trenerskoj klinici u Tuzli i tom prilikom je dao intervju za ''Bhbasket'', gde je govorio o aktuelnim košarkaškim temama pred start nove sezone.

Naravno, bilo je neizbežno pitanje o šansama Partizana i Crvene zvezde u Evroligi naredne sezone, a Sagadin nije krio iznenađenje zbog toga što je Partizan tokom leta promenio praktično čitav tim.

''Da nema Željka, ja bih rekao da je to samoubistvo. Niko ne menja ceo tim. Svi treneri govore 'KONTINUITET'. Zvezda je zadržala devet igrača i to je kontinuitet, a Partizan je promenio ceo tim i samo je ostao Koprivica od igrača koji su malo igrali. Ali, pošto je tu velemajstor Željko, to neće biti toliko slabo kao što izgleda. Ipak, ne verujem da mogu da naprave vrhunski rezultat'', rekao je Sagadin.

Od Zvezde očekuje plasman u plej-of.

''Zvezda bi sa kontinuitetom, a i ovaj trener nije loš, mogla da napravi korak napred. Znači, da se plasira neko u plej-of Evrolige, da možemo da kažemo da smo zadržali korak sa evropskim kvalitetom'', smatra Sagadin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke