Žoc pokreće lavinu! Ko sledeći dolazi u Partizan i šta biste rekli za ovu petorku?

Autor: Darko Mitrović
petak 25.06.2021.
23:02
Izvor: Novosti.rs

Spekulacije uveliko počele, pominju se prva imena, i to kakva!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Košarkaška euforija zahvatila je navijače Partizana, i to sasvim opravdano, posle današnje potvrde povratka Željka Obradovića u klub sa kojim je osvojio svoju prvu titulu evropskog prvaka pre skoro 30 godina.

Željkov povratak ima ogroman značaj ne samo za Partizan, već i za našu košarku u celini, vidi se to i po večerašnjim reakcijama iz Evrope. Mnogi igrači će sada želeti da ostanu u klubu i rade sa najtrofejnijim trenerom u Evropi, a takođe će mnogi želeti i da dođu u Željkov Partizan.

Upravo to je ono što sada najviše zanima pristalice crno-belih - koja bi mogla da budu pojačanja u igračkom kadru ovog leta?

Prvi nagoveštaji već postoje i na tu temu večeras pišu ''Novosti''. Prema njihovim saznanjima, Partizan bi mogao da vrati trojicu svojih bivših igrača, istovremeno i reprezentativaca Srbije - Vanju Marinkovića koji je blizu rastanka sa Valensijom, Dragana Milosavljevića koji se u Megi vratio u pravu formu posle duge pauze zbog povrede, ali i iskusnog centra Miroslava Raduljicu, o čijem se povratku i prošle sezone spekulisalo.

Međutim, to nije sve!

Isti izvor pominje i dva imena koja bi bila prave transfer bombe ukoliko bi se realizovale, jer se radi o bivšim Zvezdinim igračima, a takođe aktuelnim reprezentativcima. Nikola Kalinić je sa Željkom Obradovićem sarađivao u Fenerbahčeu, odlično poznaje njegov način rada, a ovog leta bi takođe mogao da napusti Valensiju, poput Marinkovića. Konačno, Partizanova meta mogao bi da bude i Stefan Jović koji se nedavno pominjao kao Zvezdina želja, ali on još uvek vaga ponude posle rastanka sa Himkijem.

Koliko god sve ovo zvučalo primamljivo, možda i nije baš realno da bilo ko od pomenutih igrača konačnu odluku o sledećoj sezoni donese pre završetka kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. Sada je sav njihov fokus na nacionalnom timu i plasmanu u Tokio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke