Žoc upozorava pred Hamburg i iznosi neverovatan podatak

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 17.01.2022.
15:00
Izvor: Sportske.net

Crno-beli su favoriti, ali oprez je tu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Partizana nastavljaju svoje takmičenje u Evrokupu protiv Hamburga u dvorani "Aleksandar Nikolić" okviru 10. kola takmičenja.

Partizan otvara seriju od tri utakmice u pet dana protiv nemačkog sastava sa kojim su se namučili u prvom duelu (97:106) kada su se opustili u završnici i dopustili Hamburgu da se nada čudesnom povratku.

Željko Obradović upozorava na Hamburg, ekipu koja konstantno ispaljuje trojke.

"Ekipa koja igra stalno u istom ritmu, na veliki broj poena. Izuzetno veliki broj šuteva za tri poena, sada u nekim utakmicama u nemačkom prvenstvu su šutirali preko četrdeset puta, u Evrokupu im je prosek preko 30. Imaju jednog igrača koji je na poslednjoj utakmici nemačkog prvenstva šutirao 19 puta za tri poena. Imao učinak 19-7. Posle toga idu na ofanzivni skok. Ono što su promenili u odnosu na prvu utakmicu je da igraju različite odbrane. Menjaju, ne igraju na način kako su to igrali u prvoj utakmici i to je ono o čemu bi trebali da vodimo računa i da budemo spremni na te njihove odbrambene zamke. Posle toga, njihova tranzicija i odbrana od kontranapada. To su uslovi ako želimo da pobedimo, te stvari moramo da sprečimo", rekao je Obradović.

Utakmica se igra u sredu od 20.45 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić":

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke