Zoran Nikolić pred "majstoricu": "Čeka nas pakao!"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 25.05.2021.
13:14
Izvor: Sportske.net, Vijesti

U Budućnosti su spremni na sve.

ABA lige/Dragana Stjepanović
ABA lige/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Košarkaš Budućnosti Zoran Nikolić svestan je činjenice da njegovom timu neće biti lako u petom meču finalne serije ABA lige.

Budućnost je u dramatičnoj utakmici u "Morači" uspela da izbori "majstoricu" u Beogradu i novog šampiona Jadranske lige dobićemo u petak.

"Velika pobeda za nas, utakmica za infarkt. Drago mi je što smo vjerovali do posljednje sekunde. Kada su otišli na deset razlike nije bilo lako. Ali zahvaljujući navijačima i premoćnoj atmosferi smo uspjeli da izvučemo pobjedu, koja nam je dala psihičku prevagu za petu utakmicu u Beogradu. Smatram da imamo velike šanse da pobijedimo tamo", rekao je Nikolić, a prenose "Vijesti".

Određen broj navijača bio je na sve četiri utakmice, a Zoran Nikolić veruje da njegovu ekipu čeka pravi pakao po dolasku u Beograd, a potom i na samoj utakmici.

"Čeka nas pakao tamo. Oni će da naprave uzavrelu atmosferu, ja mislim od samog sletanja u Beograd. Ali nećemo da razmišljamo o tome, razmišljamo o nama. Sve četiri utakmice su bile na jednu loptu. Smatram da je psihička prevaga na našoj strani - došli su sa 2:0 u Podgoricu, sigurno da su očekivali da će to da reše u trećoj ili četvrtoj utakmici. Drago mi je što se to nije desilo i što smo izborili petu utakmicu. Siguran sam da će biti mnogo više navijača nego u prve dve utakmice u Beogradu, ali moramo da se fokusiramo, da nametnemo naš tempo i mislim da je sve moguće. Verujem da ćemo doći do pobede i druge titule u ABA ligi", istakao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke