Žurka u Čačku, stigao Aleksa: ''Volim vas sve! Slava Bogu''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.09.2023.
14:17
Izvor: Sportske.net

Čačani iz našeg nacionalnog tima sjajno su dočekani u svom gradu.

2023 Starsport.rs ©
2023 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kako smo juče najavili, danas je na gradskom trgu u Čačku organizovan doček za njihove sugrađane iz nacionalnog tima Srbije koji je u Manili osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu.

U centru pažnje je, naravno, bio naš plejmejker Aleksa Avramović, a uz njega i dva člana stručnog štaba reprezentacije Srbije Marko Marinović i Feđa Sretenović.

''Dobar dan svima, ne znam odakle bih počeo stvarno. Puno mi je srce i ova tri dana su nešto najlepše što mi se desilo u životu. Hvala Čačku, hvala svima vama što ste došli da nas dočekate. 

Stvarno smo u Manili i na Filipinima i svih onih nedelja dali sto posto mogućnosti u nadi da ćemo vas ujediniti i da ćemo Srbiji doneti nešto veliko kao što su Olimpijske igre i eventualno medalja.

Vratili smo se sa srebrom i to je ono za šta se živi i ono što svako dete koje počne da trenira košarku sanja, da jednog dana obraduje svoj narod. Bogu hvala uspeo sam u tome, svi smo uspeli i hvala vam puno i ovo su stvari koje ću pamtiti ceo svoj život. 

Hvala svima, hvala ljudima koji su ovo organizovali, hvala Čačanima na toploj dobrodošlici, na velikom srcu i pokazali smo zašto je Čačak centar sveta i volim vas sve. Slava Bogu'', rekao je Avramović u obraćanju velikom broju građana Čačka koji se okupio na dočeku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke