Zvanično - Budućnost ima novog trenera, Mijović se vratio u Podgoricu!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 16.04.2023.
23:16
Izvor: Sportske.net

Samo dan nakon što je Vladimir Jovanović otišao iz kluba.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Juče je Vladimir Jovanović predvodio Budućnost u meču 26. kola AdmiralBet ABA lige u kojem je Borac iz Čačka savladao Podgoričane u "Morači". Posle utakmice raskinut je ugovor sa srpskim trenerom, a već večeras "plavi" su predstavili novo rešenje na klupi.

Nekadašnji trener Budućnosti Petar Mijović vratio se u Podgoricu i ponovo seo na klupu najvećeg kluba iz Crne Gore, objavljeno je na sajtu člana AdmiralBet ABA lige.

Mijović je proveo dve godine u Budućnosti, od 2019. do 2021, a prvu utakmicu po povratku imaće 21. aprila i to u velikom derbiju AdmiralBet ABA lige protiv Partizana u "Morači".

"Nakon razgovora sa Petrom Mijovićem, Upravni odbor KK Budućnost Voli doneo je odluku da crnogorski stručnjak bude šef stručnog štaba do kraja tekuće sezone. Mijović će se tako vratiti među plavo-bele gde je od oktobra 2019. do januara 2021. godine proveo na kormilu našeg kluba“, stoji u saopštenju Budućnosti povodom odluke da se angažuje Mijović.

Budućnost će ligaški deo AdmiralBet ABA lige sigurno završiti na trećem mestu, a Mijović imati zadatak da predvodi tim u plej-ofu i završnici crnogorske lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke