Zvanično - Budućnost uzvraća udarac Zvezdi, uzela joj ''magnet za trofeje''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.06.2021.
16:36
Izvor: Sportske.net

Transfer ozvaničen, Budućnost potvrdila na klupskom sajtu.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Posle transfera Nikole Ivanovića i Luke Mitrovića iz Budućnosti u Crvenu zvezdu, došlo je vreme i za jedan prelazak u suprotnom smeru.

Kao što je danas i najavljivano u medijima, dosadašnji krilni centar Crvene zvezde Marko Jagodić-Kuridža nastavlja karijeru u Budućnosti, što je klub iz Podgorice i ozvaničio ovog popodneva.

Njemu je sa Zvezdom ovog leta istekao ugovor posle godinu i po provedenih u crveno-belom dresu i kao slobodan igrač stiže u ekipu Aleksandra Džikića.

Podgoričani su ga, između ostalog, predstavili kao ''magnet za trofeje''.

''Reč je o košarkašu sa bogatim iskustvom nastupa u ABA ligi, jer je osim beogradskog kluba, dugo godina branio boje zagrebačke Cibone, kao i Primorske iz Kopra. Jagodić Kuridža je svojevrsni magnet za trofeje, a u karijeri je osvojio dve ABA lige,  prvenstva Srbije, Hrvatske i Slovenije, ali i Belgije i Češke gde je branio boje Ostendea i Nimburka. Takođe, osvajao je i Kup takmičenja u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Belgiji.

Karijeru je počeo u Spartaku iz Subotice, nastavio je u Novom Sadu i Borcu iz Banja Luke. Reč je o velikom radniku i borcu. Dobrodošao Marko!'', navodi se na klupskom sajtu Budućnosti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke