Zvanično - Imamo "drim-tim" u Parizu, "ovo je san!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 17.04.2024.
15:30
Izvor: Sportske.net

Kakav tim, strašan tim!

twitter
twitter

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država saopštila je konačan roster za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Amerikanci u glavni grad Francuske šalju sve svoje najveće zvezde, a poslednja među njima je Kavai Lenard, tako je kompletiran spisak selektora Stiva Kera, a svet će sa pravom ovaj tim moči da nazove "drim-timom".

Roster SAD-a u Parizu činiće: Kevin Durent, Lebron Džejms, Stefon Kari, Džoel Embid, Kavaj Lenard, Devin Buker, Entoni Dejvis, Entoni Edvards, Bem Adebajo, Tajris Halibarton, Džru Holidej i Džejson Tejtum.

"Čast mi je i zadovoljstvo da predstavim nacionalni tim SAD za Pariz. Zahvalan sam ovim ljudima što su prihvatili poziv da predstavljaju SAD. Naša država je dom nekih od najboljih igrača na svetu i cenim veliko interesovanje mnogih da budu deo ovog spiska. Odluke nisu bile lake, ali bilo je zadovoljstvo biti deo tima koji bira 12 igrača koji će braniti boje SAD", izjavio je direktor reprezentacije Grent Hil.

Odmah je usledio odgovor sa zvsaničnog nalog Olimpijskih igara i poruka:

"Ovo je san!"

Reprezentacija SAD će na Igrama biti u istoj grupi sa selekcijom Srbije, a upravo će se ove dve reprezentacije sastati na startu turnira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke