Zvanično je, Partizan potpisao mladog krilnog igrača!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.05.2021.
11:42
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Crno-beli polako sklapaju mozaik tima za godine koje slede.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Nedugo pošto je potpisan profesionalni ugovor sa 18-godišnjim Nikolom Radovanovićem, Partizan je to učinio sa još jednim mladim košarkašem.

Kako je danas saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, profesionalni ugovor potpisan je i sa 18-godišnjim krilnim košarkašem Markom Vukčevićem.

On će do kraja sezone ostati u juniorskom timu Partizana, a onda će od leta imati priliku da se nametne i u prvom timu crno-belih.

''Reprezentativac Srbije u uzrastu do 18 godina i član juniorske selekcije Partizana NIS, Marko Vukčević, potpisao je profesionalni ugovor sa crno-belima. Ovaj 205 centimetara visoki košarkaš, rođen je 6. maja 2003. u Novom Sadu i igra na poziciji krila.

Karijeru je počeo u KK Vizura, da bi u Partizan stigao iz zemunske Mladosti pred početak sezone 2019/20. U crno-belom dresu, Vukčević je 2020. godine osvojio ANG turnir Evrolige, a u aktuelnoj sezoni je počeo da se priključuje treninzima prvog tima.

U nedeljama koji slede, Vukčevića očekuje nastup na juniorskom turniru ABA j.t.d. lige i borba za šansu u prvom timu Partizana NIS'', navodi se danas na klupskom sajtu Partizana.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke