Zvanično - Partizan i Danilo Anđušić, treći deo!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 30.06.2022.
08:26
Izvor: Sportske.net

Stiglo prvo pojačanje.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Sada je postalo i zvanično, Partizan je doveo prvo pojačanje za Evroligu.

Klub je saopštio da je novi-stari član ekipe doskorašnji košarkaš Monaka Danilo Anđušić (31).

On je potpisao ugovor na dve godine i tako će treći put poneti crno-beli dres koji je već nosio u sezoni 2011-12 i 2015. godine. I ovoga puta nosiće dres sa brojem 33 na leđima.

U sezoni za nama, reprezentativac Srbije je u Evroligi odigrao 30 utakmica, uz prosek od 7,7 poena po meču. U šampionatu Francuske, Anđušić je imao učinak od 10,1 poena po meču tokom ligaškog dela i 8,6 poena po meču u plej-ofu.

"Prelep je osecaj vratiti se kući, u klub koji volim, ali i u kojem u dva navrata nisam ostavio trag kakav sam želeo. Verujem da je ovog puta stvarno ’treća sreća’. Sada u zrelim, da ne kažem najboljim igračkim godinama, tu sam da budem deo voljenog kluba i tima Željka Obradovića. Ne želim mnogo da obećavam, i puno da pričam, moje je da radim, na neki način da budem primer mlađima, i da sve što umem stavim u službu tima. Ambicije Partizana su uvek najviše, tako da znamo za šta ćemo se boriti", istakao je Anđušić.

Pre Monaka, Anđušić je igrao za Burg, Igokeu, UNIKS iz Kazanja, Parmu iz Perma, Anvil, Bilbao, Valjadolid, Virtus iz Bolonje, Hemofarm i u dva navrata Partizan.

Navijači "crno-belih" se nadaju, treća sreća...

U međuvremenu, Anđušić će sa reprezentacijom Srbije pokušati da savlada Letoniju u okviru kvalifikacija za Mundobasket, a ukoliko verujete u izabranike Svetislava Pešića i pobedu uz hendikep, AdmiralBet vam nudi kvotu 1.85.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke