ZVANIČNO - Zvezda potvrdila, stiglo veliko pojačanje, ali to nije sve!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.06.2021.
20:30
Izvor: Sportske.net

Uzela ga Partizanu ''ispred nosa''!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sve se munjevito odigralo!

Od priča da je Nikola Ivanović u pregovorima sa Partizanom, ovog popodneva i večeri je u samo par sati stigla najpre nezvanična, a onda i zvanična informacija da dosadašnji plejmejker Budućnosti karijeru nastavlja u - Crvenoj zvezdi!

Crveno-beli su ovaj transfer potvrdili na zvaničnom klupskom sajtu, uz informaciju da se Ivanović obavezao na dvogodišnju vernost aktuelnom šampionu ABA lige i osvajaču triple krune iz prethodne sezone.

''Jedan od najboljih organizatora igre na ovim prostorima potpisao je u petak u večernjim časovima dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i predstavljaće veliko pojačanje za crveno-bele kojima predstoje u takmičarskoj sezoni 2021-2022 borbe na 4 fronta”, saopštili su iz Crvene zvezde.

Nikola Ivanović ima 27 godina, visok je 190cm, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Mornar, Budućnost, Megu, kao i grčki AEK i italijansku Orlandinu.

''Među nekim od najboljih utakmica koje je odigrao u prethodnim sezonama, tokom kojih je osvojio ABA ligu i nastupao u Evrokupu i Evroligi, i na kojima je pokazao svoj veliki kvalitet, neke su bile upravo protiv Crvene zvezde u koju prelazi sa ciljem da napravi dalji iskorak u svojoj karijeri.

KK Crvena zvezda želi puno sreće i uspeha Nikoli Ivanoviću u najvećem izazovu koji ga očekuje u dosadašnjoj karijeri i nastupima za naš klub'', poručuju crveno-beli, a onda za kraj najava novih pojačanja.

''KK Crvena zvezda nastavlja sa aktivnostima vezanim za prelazni rok, a o svim daljim koracima javnost ćemo obaveštavati isključivo i jedino preko zvaničnog sajta kluba i zvaničnih naloga KK Crvena zvezda'', navodi se na klupskom sajtu.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke