Zvanično - Zvezda rešila pitanje pleja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.08.2021.
20:01
Izvor: Sportske.net

Sada je i zvanično!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je predstavila večeras novo pojačanje, ovoga puta na poziciji plejmejkera i u pitanju je još jedan povratnik - Amerikanac Nejt Volters!

Podsetimo, pre njega su Zvezdu pojačali i Nikola Ivanović, Luka Mitrović, Stefan Lazarević, Eron Vajt i Nikola Kalinić.

Prethodnih nedelja spekulisalo se i o Stefanu Joviću, ali izbor je pao na Voltersa, a u nastavku prenosimo Zvezdino saopšenje povodom Voltersovog transfera.

''Američki bek Nejt Volters vraća se u Crvenu zvezdu sa kojom je u utorak potpisao jednogodišnji ugovor!

Tridesetogodišnji bek iz Minesote, tako se vraća među crveno-bele sa kojima je u sezoni 2016-2017 osvojio triplu krunu (Kup Radivoja Koraća, ABA ligu i domaće prvenstvo).

Nekadašnji bel Milvoki Baksa i Nju Orliansa, stiže u Beograd iz redova UNICS-a iz Kazanja sa kojim je prošle sezone osvojio Evrokup.

Visok 193 centimetara, Nejt Volters se vraća u sredinu koju poznaje i klub sa kojim je u sezoni 2016-2017 upisao najveći uspeh u svojoj karijeri.

Osim u Milvokiju i Nju Orliansu, ovaj pouzdani bek igrao je u NBA ligi i za ekipu Jute, a sada već bogato evroligaško iskustvo nadogradio je i sezonama u Žalgirisu i Makabiju.

Nejt Volters je šesto pojačanje crveno-belih u letnjem prelaznom roku nakon dolazaka Ivanovića, Mitrovića, Vajta, Lazarevića i Kalinića.

O svim daljim koracima KK Crvena zvezda u tekućem prelaznom roku, kao i zvaničnom okupljanju tima i početku priprema za novu sezonu 2021-2022,  javnost će biti blagovremeno obaveštena isključivo preko zvaničnog sajta i ostalih društevnih platformi kluba.

Nejt dobro došao u Crvenu zvezdu!'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke