Zvezda - Biće bolje? Obradović vidi ''dobre okolnosti''

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.11.2020.
23:11
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović je nakon poraza od Efesa rekao da ekipa nije izdržala ritam koji je imala u poslednjih mesec dana.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Zvezda je večeras u Beogradu izgubila od Efesa 64:75.

"I pored izostanaka u ekipi Efesa, oni i dalje imaju veliki kvalitet. Odigrali su meč na energiju, koju mi nismo imali", izjavio je Obradović na konferenciji za medije.

Zvezda je imala težak raspored i to je uticalo na svežinu ekipe.

"Ne želim da tražim izgovor za poraz, ali pauza će nam dobro doći. Imali smo mnogo teških mečeva u kratkom periodu", rekao je Obradović.

Zvezdi sledi pauza od sedam dana i prilika da se ekipa malo regeneriše.

"Dobro je da ćemo konačno imati malo vremena i da treniramo. Ekipa mora da se odmori i povrati energiju. Dobra okolnost je da ćemo u narednom periodu imati manje putovanja", kazao je Obradović.

U narednom kolu Evrolige, trećeg decembra, Zvezda će gostovati Makabiju.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Friday, 27.11.2020
01:37

Kako to da ekipa posle napornog putovanja i sa skraćenim rosterom ima veću energiju? Ja bih rekao da trener potcenjuje svoje, domaće igrače. Ustvari, jednog precenjuje i taj mu stalno počinje svaki meč, a učinak mu je mizeran. A Larkin, Moerman i Kruno Simon su sjajni igrači, i tojica pravih je bilo dovoljno za ovu skalameriju od 10 mil. evra. Ekipa sa više amerikanaca nego domaćih igrača, pa Dule mu je već koliko puta rekao da to ne donosi uspeh. Nije sve baš u parama.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 27.11.2020
12:35

Svi pricate o velikom broju stranih igraca u Partizanu u Zvezdi, ali niko da kaze kog bi on doveo to na pleju umesto CMM sa jedne strane i Voldena sa druge. Koji su domaci igraci bolji od Pejdza i Gordica sa jedne, ili Lojda sa druge strane. Nadjite boljeg centra od Mozlija, ili od Brajanta i Terija.

Muta je jednom rekao da je jeftinije dovesti mladog stranca, nego domaceg talentovanog igraca.

Naravno ovde se uzimaju o obzir realne mete, a ne da se nabrajaju Teodosic, Markovic, Micic, Raduljica,... i ostali reprezentativci, za koje se zna da ne bi dosli.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 27.11.2020
13:30

Pa nas tom Duletu su pare i donele uspeh. Cim je otisao u CSKA nije se 3 meseca zadrzao. Dulo da nije imao tad para kad je Partizan harao kao Zvezda sada nikad je bi ni video klupu CSKA iz Moskve koja mu je najveci domet u karijeri gde se 3 meseca zadrzao. CSKA je ipak velik klub, ali slobodno moze da nadjes na netu intervjue igraca CSKA koji nisu hteli ni da treniraju jer su se svi slozili da je los trener i bojkotovali ga. Samo je u Partizanu pravio uspehe na donacoj sceni, u EL se nesto nije proslavio za sve te godine tamo provedene...