Zvezda bolja od Asesofta, Radonjić zadovoljan

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.08.2014.
23:44
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom bili su bolji od rumunskog Asesofta u trening utakmici igranoj u sklopu priprema za novu sezonu a trener Dejan Radonjić izrazio je zadovoljstvo viđenim u prvoj kontrolnoj utakmici.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije krenuo je sa odigravanje kontrolnih utakmica u sklopu priprema za novu sezonu a prvi je na red došao duel sa rumunskim Asesoftom.

Bez reprezentativaca, Markusa Vilijamsa i Nemanje Dangubića Zvezda je savladala Asesoft a da rezultat nije bio u prvom planu svedoči i podatak da semafor uopšte i nije bio uključen.

"Semafor nije uključivan, nismo brojali poene niti vodili zapidsnik. Ovo je više bio trening nego utakmica. Ovaj trening meč nam je poslužio da uradimo ono što smo planirali, a moram da istaknem da je u pojedinim trenucima trening imao i takmičarskih karakteristika" rekao je Dejan Radonjić.

Na početku ovog susreta teren je morao da napusti Branko Lazić zbog jakog udarca a nisu nastipili ni Markus Vilijams, Nemanja Dangubić, ali ni reprezentativci Nikola Kalinić, Luka Mitrović i Majk Cirbes.

"Mogu da budem zadovoljan kako smo radili, iako smo na samom početku ostali bez Branka Lazića koji je dobio nezgodan udarac. Takođe, Vilijams i Dangubić protiv Asesofta nisu nastupali, oni su i dalje u posebnom režimu treninga i očekujem da će oni tokom sledeće nedelje biti u trenažnom procesu. Zadovoljan sam jer smo na adekvatan način uspeli smo da kompenzujemo odsustvo velikog broja igrača, a sa dobrim radom nastavićemo i sledeće nedelje kada će nam se priključiti Luka Mitrović i Maik Cirbes" zaključio je Radonjić.

Bazični deo priprema za novu sezonu košarkaši Crvene zvezde Telekom završavaju u petak kada sledi povratak u Beograd a od petog septembra kreću ozbiljne provere protiv jako kvalitetnih rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke