Zvezda dovodi NBA centra?

Autor: Boban Filipović
sreda 05.10.2016.
16:45
Izvor: Sportske.net

Gostujući u kultnoj emisiji KCN Sport kod Dejana Anđusa, bivši trener mlađih kategorija crveno-bellih Dragan Jakovljević je između ostalog istakao da ima saznanja da šampion Srbije i ABA lige traga za pojačanjem na poziciji 'visokog igrača'.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Čovek koji je "izmislio" Stefana Markovića i Bogdana Bogdanovića nije želeo da otkriva imena iz pijeteta prema svojim neimenovanim prijateljima, ali se, razrađujući ovu temu, složio sa ocenom trenera Dejana Radonjića da je neophodno kvalitetno pojačanje na "unutrašnjim pozicijama".

Jakovljević je zagolicao mašto gledalaca informacijom da bi pojačanje crveno-belih mogao da bude košarkaš koji će najverovatnije biti prekobrojan u jednom NBA klubu.

Ukliko su njegova saznanja tačna, taj igrač bi stigao na Mali Kalemegda otprilike u isto vreme kao Kvinsi Miler lane, dakle posle prvog reza ("katovanja") u najjačoj ligi na svetu.

Osim toga, Anđusov gost je pohvalio igre Zvezde na startu sezone, naročito odbranu. Dodao je da očekuje da će ove sezone više prostora dobiti Nikola Rebić, Boriša Simanić i Aleksa Radanov kada se oporavi i upravo zbog Rebića i Radanova smatra da pojačanje na spoljnim pozicijama nije neophodno. Međutim, jutros je ipak stiglo, Petar Rakićević je potpisao trogodišnji ugovor.

Analizirajući igre crveno-belih, Jakovljević je istakao da nije u potpunosti zadovoljan partijama Luke Mitrovića i Marka Gudurića, za koje veruje da ove sezone moraju da naprave iskorak i da potvrtde svoj reprezentativni kalibar.

Dragan Jakovljević se nije libio ni da prognozira kakav će biti konačan poredak u ABA ligi, po njemu je Crvena zvezda mt:s prvi favorit za titulu, a kao učesnike plej-ofa vidi još Budućnost VOLI, Partizan NIS i Cedevitu. Od timova koji bi mogli da iznenade izdvojio je Cibonu ponajviše zbog Ante Žižića, ali ne i Mega Leks, za koji smatra da je potrošio taj faktor iznenađenja prošle sezone. Čak ne isključuje mogućnost da Mega ostane u senci FMP-a, a u prilog toj pretpostavci ide i sinoćna ubedljiva pobeda tima iz Železnika u međusobnom duelu.

U prilogu vam je kompletna emisija, a košarkaške teme kreću od oko 45-og minuta..


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Thursday, 06.10.2016
18:05

U svijetu jedinstven primjer,covjek potpredsjednik fk i kaze ja sam davao tim ljudima da namjestimo tekmu vise puta,prizna iskreni covjeka ne treba sud svjedoci ,bio potpredsjednik drugi covjeka u klub u taj klub i danas igra u srpskom ligi, da je to izjavio neki funkcioner nema veze sto je bivsi u evropu taj klub bi rasformirali moj kralju zato kurva o svemu nego o postenju moj kralju pokrijte se usima i tisu

avatar
Povratak kralja 4 2
Wednesday, 05.10.2016
20:38

Puklo je i Anđusu i Živadinoviću nakon što im je Partizan u derbiju objasnio ko je ko pa su priznali i da trenutno nameštaju titulu i da su namestili poslednje dve i da su nameštali kroz istoriju i za Mažića i za sve, većinu direktno, a nešto između redova ali je bilo pravo uživanje njihovo priznanje. Amebe, pokajte vaše grešne duše :D

avatar
LoleRava
Wednesday, 05.10.2016
21:31

Pa ti si na nivou Andjusa i Zivadinovica,pametnom dosta!

avatar
jaaaaa
Wednesday, 05.10.2016
18:49

a radanov licenciranza FMP,toliko o njegovom poznavanju

avatar
Dario Hubner
Wednesday, 05.10.2016
18:03

Dajte ljudi,ja sam mislio da ste ozbiljan sajt,a vi kacite Jakovljevica kojeg niko nece da zaposli.

avatar
RedDevils1878
Wednesday, 05.10.2016
17:49

Idemo Radonja dovedi nam Kazinsa hahanRealno trebamo centra koji ce biti prvi izbor, a kao rotaciju koristiti Kuzmića ili ako je potrebno Bjelicu

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 05.10.2016
17:42

Igrac iz NBA o kojem je Jakovljevic pricao je plejmejker a ne centar! Poslusajte coveka do kraja!

avatar
Povratak kralja 4 2
Wednesday, 05.10.2016
17:20

Je l' rekao crvena zvezda mts ili crvena zvezda :D Šta su sve rekli Anđus i Živadinović pre dve nedelje posle derbija, e to treba da se čuje i zapamti!

avatar
Kad si bio dete malo
Wednesday, 05.10.2016
18:25

Rekao je igokea beograd

avatar
crveno beli
Wednesday, 05.10.2016
19:34

Hahahaha kad vam odgovara njihova prica onda treba da se cuje sta su rekli a kad pricaju kontra onda su nebitni likovi :D Andjus je neko ko prica kako vetar duva,danas te pljuje a sutra hvali sve u zavisnosti dal mu valjas ili ne.