Zvezda i Lojd, sve je glasnije - Ali Monako želi Zvezdinu najveću želju?!

Autor: Mladen Heleta
sreda 22.05.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Postaje sve "vrelije", mada sezona još traje...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Preneli smo vam juče kako postoje indicije da će Crvena zvezda pokušati da angažuje svog bivšeg košarkaša Džordana Lojda, koji već dve sezone nastupa za Monako.

Nove informacije oko Zvezde i Lojda prenosi Sport Klub i saznaje da su pregovori oko povratka Amerikanca među crveno-bele u poodmakloj fazi i da postoji realna mogućnost da on ponovo obuče crveno-beli dres.

Prema informacijama tog portala, Monako bi u narednu sezonu mogao da uđe sa petoricom novih igrača i jedan od onih koji su "projektovani" za odlazak je i Lojd, koji zbog problema sa leđima nije odigrao dovoljno utakmica ove sezone i nije, generalno, bio na prepoznatljivom nivou.

Monako i Lojd imaju opciju da produže ugovor koji uskoro ističe na još godinu dana, ali izvori Sport Kluba najavljuju drugačiji ishod. To, ujedno, znači da za Lojdov potpis nije potrebno izdvojiti novac za obeštećenje.

Lojdov povratak u Crvenu zvezdu donekle bi bio i "lančana reakcija" u kojoj će Lorenco Braun iz Makabija preći u Fenerbahče, a Nik Kalates iz Fenerbahčea u Monako.

U poslednje vreme se govori o tome i da je povratak Nikole Kalinića iz Barselone u Crvenu zvezdu "gotova stvar". Sport Klub saznaje da se o tome aktivno razgovara među čelnicima Zvezde, ali da nije istina da je do dogovora sa igračem došlo.

Zapravo, veliki rival za Kalinićev potpis je upravo Monako, koji jako želi bivšeg reprezentativca Srbije u svojim redovima.

Dakle, postaje sve "vrelije", ali sezona još traje i tek po njenom završetku će sve ovo moći da se rasplete. Jasno je da bi Lojd i Kalinić bili ogromna pojačanja za crveno-bele, međutim trebaće puno napora da se do njihovih potpisa i dođe...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke