Zvezda i veliko pitanje: šta kad je Lojd neraspoložen?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.11.2020.
21:28
Izvor: Sportske.net

Džordan Lojd nije danas briljirao, zapravo je bio jedan od slabijih igrača u rotaciji Saše Obradovića.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je poražena danas od Efesa na svom terenu rezultatom 64:75, iako su gosti praktično igrali sa osmoricom igrača, bez nekoliko ključnih igrača među kojima je i Vasilije Micić.

Iako je Saša Obradović raspodelio minutažu tako da su igrali svih 12 igrača, od toga 11 njih ne manje od 10 minuta, jasno je da je ekipu stigao umor ili da su današnjeg protivnika previše olako shvatili.

I u javnosti se stvorila atmosfera da je Zvezda praktično već upisala novu pobedu, ali nije to dokazala na terenu.

Možda i najveći tragičar danas jeste Džordan Lojd, najbolji košarkaš Crvene zvezde ove sezone koji je odigrao možda i najslabije od starta sezone.

On jeste postigao 10 poena, ali uz očajan šut, promašio je sve četiri trojke, promašio je sedam šuteva za dva poena, promašio i dva slobodna bacanja. Previše za igrača od poverenja koji bi u teškim momentima morao da pogađa šuteve.

baner

Na njegovu žalost, Zvezda nije imala igrača koji bi mogao da popuni tu rupu, Volden jeste bio raspoložen, ali je bio i na svom nivou, pa je neko drugi morao da iskoči.

Nije se desilo, pa se Lojdova slabija partija odmah istakla u prvi plan.

Moglo se naslutiti i u derbiju da je u padu forme, a na treneru Saši Obradoviću je da ga vrati u pravi ritam, možda i da ga "ohladi" ukoliko smatra da je to potrebno.

Da li je Zvezdi neophodno pojačanje na poziciji pleja?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Thursday, 26.11.2020
23:20

Trebaju nam nasi igraci koji imaju hrabrost. Stranac je profesionalac, nas igrac igra srcem.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 27.11.2020
11:27

Kog bi ti domaceg igraca doveo u Zvezdu, umesto bilo kog stranca, pod uslovom da budes realan, a ne da ovde pises Teodosic, Micic, Milutinov,...

avatar
Čeki
Saturday, 28.11.2020
03:14

Mlade talente da ih trpimo, da znamo makar zasto. Evo naveo si Uskokovica, dovedi jos nekog igraca iz nase skole, sigurno ima makar jos jedan. Eto sa ta dva igraca umesto dva stranca, uz malo strpljenja, mogli bismo da razvijemo dobru ekipu koja bi ginula i grizla, pa onda postepeno da svake sezone jednog ubacimo da razvijamo i to je to. Takodje, mogao je Ristic da ostane jer decko zna da igra, ali nikad sansu pravu nije dobio. Da je ostao on, sto bi nam bio potreban jedan O'Brajant ili Rit? Ovakvim zurenjem za rezultatima em trosis novac koji ti se nece vratiti jer retko koji EL klub posluje u plusu imajuci u vidu ispkativost kosarke, em ce nasa kosarka da ispasta na duze staze.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 26.11.2020
22:37

Imamo Uskokovica ne treba nam niko!

avatar
deki trbic
Friday, 27.11.2020
09:55
avatar
deki trbic
Friday, 27.11.2020
09:55