Zvezda ide u Bar posle šoka - Kadrovskim problemima nema kraja

Autor: Nemanja Janošev
subota 23.10.2021.
17:38
Izvor: Sportske.net

Novi ispit za regionalnog šampiona.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje težak meč u Baru protiv Mornara u okviru 5. kola AdmiralBet ABA lige.

Neugodan poraz od Albe, Crvena zvezda će morati brzo da preboli. Nema vremena za veliku analizu jer ih već u nedelju očekuje gostovanje Mornaru, sa kojim su prethodnih godina vodili velike bitke.

Dejan Radonjić na ovoj utakmici neće moći da računa na Nikolu Ivanovića, koji se u petak ujutru nije osećao dobro i nakon Albe, preskače put u Bar.

"Ekipa Mornara sigurno traži posle starta sezone pobedu u regionalnom takmičenju. Dolazak i angažovanje Mozlija je još jedan podatak da žele da igraju značajniju ulogu u ligi u kojoj imaju značajnu ulogu već godinama, i poprave utisak sa početka sezone. Samopouzdanje im sigurno podiže i pobeda u Evropi koju su izborili tokom nedelje. Ova utakmica traži maksimalan oprez jer je u Baru uvek bilo teško igrati. Imamo kadrovskih problema, ne samo gledajući odsustvo pojedinih igrača, već i zbog toga što pojedini igrači koji su u sastavu i dalje nisu najspremniji. Moraćemo da odigramo jako borbeno i generalno jako dobro kako bi došli do pobede u Baru", naveo je Radonjić.

Svoje viđenje stanja i očekivanja za meč izneo je i Ognjen Dobrić.

"Ulazimo u novi mini ciklus, malo vremena imamo između mečeva sa Albom i Mornarom sa kojim smo u prošlosti odigrali brojne vrlo zanimljive i dobre utakmice. Podižu se, pobedili su pre nekoliko dana u FIBA takmičenju, doveli su Mozlija, imaju puno iskusnih igrača koji dugo igraju i Evropu i ovu ligu. Njihov položaj na tabeli nikako ne pokazuje stvarni kvalitet te ekipe. Znamo šta moramo da uradimo kako bi došli do važnih bodova, koji bi nam značili pred duplo kolo Evrolige", istakao je Dobrić.

Ekipa nakon jutarnjeg treninga u Beogradu, putuje u Crnu Goru u večernjim časovima, a odmah po završetku meča vraća se u Srbiju. Put u Monte Karlo sledi već u ponedeljak

Utakmica Mornar - Crvena zvezda na programu je u nedelju od 17 sati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke