Zvezda igra u serijama, navijači o "zelenim igračima, Tomiću, ubici..."

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 28.09.2018.
20:45
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda vodi protiv Cibosa nakon 20 minuta igre.

Povezane vesti

Crvena zvezda igra svoj prvi meč u sezoni ABA lige, dočekali su u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipu Cibone u još jednom od klasika ovog takmičenja, a nakon prvih 20 minuta srpski tim vodi sa 42:35.

Faje je dobro počeo današnji duel, još jednom je dokazao da je veliko pojačanje jer je postigao prvih 6 poena za Crvenu zvezdu.

Ipak, Cibona je bila sasvim solidna, Rozić ih je predvodio, pa su nakon njegove trojke poveli i sa 17:12. Ubrzo je bilo i 14:20 kada je Uljarević pogodio novu trojku, Milan Tomić je nešto morao da promeni.

Faje trojkom, Regland dvojkom i Odžo nakon slobodnih bacanja su vrlo brzo preokrenuli rezultat, pa se na mali odmor otišlo uz prednost Crvene zvezde od 21:20.

Serija Crvene zvezde je nastavljena i u drugoj četvrtini, Čović je uneo svežinu, prvo su on i Odžo izveli alej-up, a potom je plej crveno-belih pogodio trojku i tu nije bio kraj. Beron je pogodio trojku, prethodno je Odžo pogodio dva bacanja, očas posla je bilo 31:20 za neverovatnu seriju od 17:0 koju je jedva prekinuo Ljubičić poenom sa slobodnih bacanja.

Gosti su se, ipak, vratili u meč. Ljubičić je to učinio praktično sam, loša je bila odbrana Crvene zvezde na njemu, pa je ubrzo bilo 33:29. Regland, Ristić i Faje su vratili pristojniju razliku u korist crveno-belih do kraja poluvremena, ali je Ljubičić igrao sjajno na drugoj strani.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke