Zvezda ili Partizan? Petrušev otkrio plan!

Autor: Darko Mitrović
petak 24.06.2022.
22:21
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Ovo je redosled poteza tokom leta.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije počela je u nekompletnom sastavu pripreme za predstojeće kvalifikacione utakmice protiv Letonije i Belgije, u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo.

Jedan od igrača na koje selektor Svetislav Pešić može da računa je i Filip Petrušev, ali kada je on u pitanju ovog leta je aktuelna i priča oko odlaska iz Efesa gde u prošloj sezoni nije imao veliku minutažu.

''Idem odmah posle reprezenatcije u Vegas na Letnju Ligu, da se priključim Filadelfiji i mislim da ću tek posle toga imati bolju sliku gde ću nastaviti karijeru, da li tamo ili ovde negde u Evropi'', izjavio je Petrušev u razgovoru sa novinarima posle okupljanja nacionalnog tima.

Još u toku prošle sezone se često spekulisalo o navodnom interesovanju Crvene zvezde i Partizana za njegove usluge, ali...

''Dobro, vraćaju me svako malo, videćemo... Ne znam, videćemo, nemam uopšte ideju gde ću biti sledeće sezone.

Meni se iskreno ne žuri nigde, ni da odem tamo ni da ostanem ovde. Voleo bih da, pošto se ove sezone nisam naigrao, da budem u ekipi gde ću igrati dosta na najvišem mogućem nivou.

Pa ko god bude bio, mislim da će ta neka uloga koju dobijem presuditi...'', zaključio je Petrušev, a prenosi ''Telegraf''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke