Zvezda ima nove direktore, i sportskog i generalnog!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.12.2021.
18:44
Izvor: Beta

Nova energija u Crvenoj zvezdi.

Dragana Stjepanovic / STARSPORT
Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Povezane vesti

Za novog direktora košarkaškog kluba Crvena zvezda imenovan je Nemanja Vasiljević, dok će novi sportski direktor, kako smo ranije danas i najavili, biti Milan Dozet, odlučeno je danas na prvoj sednici novog saziva Predsedništva kluba.

Vasiljević će novu funkciju preuzeti 1. januara, a na tom mestu će zameniti Filipa Sunturlića.

Sunturlić je od 2011. do 2018. godine bio direktor marketinga, da bi u prethodne tri godine obavljao funkciju direktora kluba.

On je rekao da je u dogovoru sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem doneo odluku da se na kraju godine povuče sa tog mesta.

"U prethodnoj deceniji postigli smo svi zajedno mnogo toga za našu Crvenu zvezdu u svakom smislu, na terenu i u organizaciji kluba koji je danas prepoznat i u evropskim i svetskim okvirima, što potvrdjuju i mnogobrojne nagrade i priznanja u prethodnom periodu", rekao je Sunturlić, preneo je klupski sajt.

"Koliko god da sam srećan višegodišnjim boravkom u Crvenoj zvezdi, i posebno učinjenim, taj period je bio izuzetno dinamičan i naporan. Zbog toga smatram da je vreme da u klub stigne nova energija kako bi klub koji volim i za koji ću svim srcem navijati i u vremenu pred nama, nastavio istim putem i ostvario zacrtane, po pravilu visoke ciljeve", dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde će poslednji meč u ovoj godini odigrati u četvrtak, kada će u hali "Aleksandar Nikolić", u meču 18. kola Evrolige dočekati Zenit iz Sankt Peterburga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke