Zvezda jača za Davidovca!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 21.09.2023.
11:03
Izvor: Sportske.net

Povratak kući.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Novi-stari košarkaš Crvene zvezde i naš reprezentativac Dejan Davidovac priključio se ostatku ekipe u pripremama za novu sezonu.

Davidovac se posle boravka u moskovskom CSKA ovog leta vratio na Mali Kalemegdan čije okruženje veoma dobro poznaje, ali isto tako, sada su nešto drugačije ambicije u odnosu na njegov prethodni period među crveno-belima.

"Tek sam se priključio. Neke igrače znam koji su bili ovde dok sam i ja bio,  neke znam iz reprezentacije. Dosta mi dobro deluje za početak i nadam se da će tako ostati do kraja", kazao je Davidovac.

Leto je bilo naporno za njega, ali berićetno. Sada mora da uhvati priključak za ostatkom tima.

"Odmorio sam se. Bilo je super, dobro iskustvo. Drago mi je što smo uradili to što smo uradili. Mislim da smo napravili veliki rezultat i da ćemo vremenom biti svesni toga. Jeste teško priključiti se u nekom momentu jer su momci odmakli sa pripremama, ali daću sve od sebe i verujem da će mi oni pomoći".

Hemija u ekipi je nešto što ocenjuje kao najbitnijom stavkom.

"Očekujem da damo maksimum pre svega. Mislim da su igrači spremni. Ja sam tek došao, pomoći ću koliko budem mogao. Mislim da treba da radimo na nama, na našoj ekipi, našoj hemiji i polako da se uvodimo u sezonu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke