Zvezda našla i centra, ali Tviter ''gori'' zbog sjajnog pleja koji je oduševio i Lebrona! Čović ujutru otkriva sve!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.07.2022.
19:42
Izvor: Sportske.net, Sportklub

''Delije'' na nogama, jedva čekaju jutro.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas zvanično predstavila još jedno veliko pojačanje za narednu sezonu. Posle Nemanje Nedovića i Hasana Martina, crveno-bele je danas pojačao i dosadašnji košarkaš Burse, iskusni Džon Holand koji je prošle sezone briljirao u Evrokupu.

Za to vreme, Nikola Kalinić je završio poslednje detalje dogovora sa Barselonom, koja ga je tokom popodneva i zvanično predstavila kao svog novog košarkaša.

Tu se ne završava spisak važnih informacija vezanih za Zvezdin aktuelni prelazni rok. 

''Sportklub'' je preneo svoja saznanja da je Crvena zvezda blizu dogovora sa dosadašnjim centrom Budućnosti i crnogorskim reprezentativcem Zoranom Nikolićem, čime bi bilo rešeno i pitanje na toj poziciji posle rastanka sa Maikom Cirbesom.

Ali, ono čime se Zvezdini navijači tokom popodneva najviše bave na društvenim mrežama, jesu spekulacije da bi Zvezdin novi plejmejker mogao da bude Šabaz Nejpir iz Zenita.

''Telesport'' je večeras preneo da je dogovor postignut i da je ostalo samo da se saradnja ozvaniči. Ovaj 30-godišnji košarkaš ima dugogodišnje NBA iskustvo, igrao je za Majami, Orlando, Portland, Bruklin, Minesotu i Vašington, a Zvezdaši večeras podsećaju i na jednu poruku Lebrna Džejmsa iz 2014. godine kada se pohvalno izrazio o Nejpiru, rekavši da je upravo on bio njegov favorit na draftu te godine, kada je Nejpira izabrao Šarlot, ali je završio u Majamiju.

Očekuje se da će o svim ovim temama predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović govoriti u sredu od 10 časova, za kada je zakazano njegovo gostovanje na ''Sportal jutru''.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke