Zvezda ne dozvoljava da euforija stane, spremna još dva pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.07.2022.
20:16
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Vesti o pojačanjima se smenjuju kao na traci.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas dodatno ojačala svoj tim za narednu sezonu, angažovanjem krilnog centra Igokee Dalibora Ilića koji je sa crveno-belima potpisao ugovor na četiri godine.

Pre njega, ekipu novog trenera Vladimira Jovanovića pojačali su i Nemanja Nedović, Hasan Martin i Džon Holand, a sa kapitenom Brankom Lazićem je produžen ugovor.

To nije sve kad su pojačanja u pitanju, a ''Sportklub'' je večeras preneo da se narednih dana očekuju još dve promocije.

Još pre nekoliko dana se najavljivao dolazak centra Zorana Nikolića kome je istekao ugovor u podgoričkoj Budućnosti, a izgleda da je došlo vreme i za finalizaciju transfera, s obzirom da pomenuti izvor navodi da je dogovor sa Nikolićem već postignut.

Ali, mnogo atraktivniji posao mogao bi da se realizuje sa 32-godišnjim Krisom Singltonom, sa kojim bi se stvorila ''paklena'' konkurencija na pozicijama ''4'' i ''5''.

Iskusni košarkaš ima zavidnu karijeru u Evropi. Prethodne tri godine je proveo u Efesu sa kojim je dva puta osvojio Evroligu, a prošle sezone je na 36 utakmica ostvario prosečni učinak od 3.9 poena i 2.8 skokova. Pre Efesa branio je boje i Barselone, Panatinaikosa, Lokomotive Kubanj, a na početku seniorske karijere je tri godine proveo i u NBA ligi, u ekipi Vašington Vizardsa.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke