Zvezda otputovala u Zagreb, Štimac obećava ''srce na teren''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.04.2016.
15:23
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak pre podne otputovali su u Zagreb, na utakmicu poslednjeg kola Top 16 faze Evrolige.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kao što već znate, Zvezdin rival u ovoj utakmici je poslednjeplasirana ekipa Cedevite, a utakmica je na programu u petak od 19 časova.

Pred polazak u Zagreb, svoja očekivanja su u razgovoru sa novinarima izneli trener Dejan Radonjić, kao i centar Vladimir Štimac.

Radonjić je potvrdio da neće moći da računa na lakše povređenogKvinsija Milera, ali zato očekuje da neki drugi igrači izbiju uprvi plan.

"Očekuje nas polsednja utakmica u TOP 16 fazi, bili smo u specifičnoj situaciji nakon utakmice sa Darušafakom, jer smo imali problema u trenažnom procesu, povrede, bolesti igrača...

Uspeh sam po sebi, je da smo se kompletirali iako ćemo igrati bez Kvinsija Milera, koji ima lakšu povredu, dok se nadamo da će Marko Gudurić biti spremniji za utakmicu u Zagrebu. Očekuje nas novi duel, odigrali smo ih puno ove sezone.

Mislim i očekujem da će i ovaj biti interesantan, iako nema rezultatski značaj",
izjavio je Radonjić.

Iako utakmica nema veći takmičarski značaj ni za jedne, ni za druge, Vladimir Štimac uverava navijače da će on i njegovi saigrači učiniti sve da se trijumfalno vrate u Beograd.

''Jesmo prošli dalje, ali idemo da odigramo tu utakmicu kao da nam od nje zavisi plasman. Borićemo se, pa ćemo videti. Ovo je šesti duel sa Cedevitom ove sezone, odlična ekipa, ali sigurno je samo da ćemo ostaviti više od 100 posto na terenu da dobijemo i ovaj meč u Zagrebu'', zaključio je Štimac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 07.04.2016
17:23

Jeste limitiran kvalitetom , ali kad bi se merila samo energija i pozrtvovanost , on bi bio najbolji centar Evrope.