Zvezda overava prvo mesto u "Pioniru", Sferopulos želi tri stvari!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 31.03.2024.
20:10
Izvor: Sportske.net

Utakmcia koja "mora da se dobije".

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18 sati dočekuju SC Derbi u meču 25. kola AdmiralBet ABA lige koji će biti odigran u "Pioniru".

Crveno-beli bi eventualnom pobedom overili prvo mesto u "regularnom" delu sezone i stekli prednost domaćeg terena kroz čitav plej-of.

Na drugoj strani, ekipa iz Podgorice vodi veliku bitku za polasman u doigravanje, a trener Zvezde Janis Sferopulos poziva na oprez.

"Igramo protiv ekipe koja se bori za plasman u plej-of AdmiralBet ABA lige. Sa druge strane, mi želimo da se vratimo na pobednički put i pobedama, a konkretno ova u ponedeljak donela bi nam prvo mesto na tabeli pred plej-of. Kao i uvek, ali posebno pred ovaj meč, koncentracija i energija moraju da budu na maksimalnom nivou! Pozivam naše navijače koji su nam uvek bili ogromna pomoć da dođu u Pionir i pruže nam važnu podršku u ovoj utakmici“, rekao je Grk.

Kapiten Beograđana Branko Lazić svestan je važnosti utakmice protiv "studenata".

"Izuzetno važna utakmica je pred nama i to sa dobrim timom koji je u borbi za bolju poziciju pred plej of. Svoj kvalitet i mogućnosti pokazuju tokom cele sezone i moramo da pristupimo ovoj utakmici izuzetno ozbiljno, čvrsto i sa maksimalnom koncentracijom na terenu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, ali verujem da ćemo uz podršku naših navijača i sa tribina svi zajedno doći do važnog cilja a to je prednost domaćeg terena u digravanju i prvo mesto“, izjavio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke