Zvezda ponovo u "Areni", Cedevita Olimpija opasan rival

Autor: Nemanja Janošev
subota 07.10.2023.
16:00
Izvor: Sportske.net

Ovo će biti 12. duel dva kluba od kada se Cedevita Olimpija preselila u Ljubljanu, a trenutni skor je 9-2 za crveno bele.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je uoči derbija 2. kola AdmiralBet ABA lige koji njegova ekipa igra protiv Cedevita Olimpije da je rival opasan protivnik koji je sve bolji.

Zvezdu nakon sjajne utakmice protiv Asvela u "Štark areni" očekuje još jedan meč na domaćem parketu. I to, odmah derbi protiv Cedevita Olimpije koju predvodi iskusni Simone Pjaniđani.

"Očekuje nas jedna vrlo iskusna ekipa prevođena odličnim trenerom. Cedevita Olimpija je opasan protivnik, igraće iz utakmice u utakmicu sve bolje, imali su dosta promena i potrebno je vreme da se uigraju, kao i mi. Potrebna nam puna koncentracija u ovom meču, visok intenzizet koji tražim od momaka i velika podrška sa tribina. Pozivam navijače da dođu i podrže nas jer je uz podršku što uvek kažem sve mnogo, mnogo lakše“, rekao je trener crveno-belih.

Stefan Lazarević veoma dobro poznaje s čim raspolaže ekipa Cedevita Olimpije.

"Očekuje nas utakmica sa dobrom ekipom u kojoj se nalazi veliki broj vrlo iskusnih igrača počev od Blažića, Kobsa, Radičevića, Klobučara…da ih ne nabrajam sve, ali zaista dobar tim kome će kao i nama biti potrbeno vreme da se uigra i pokaže kvalitet. Dobro smo počeli u oba takmičenja i želimo da nastavimo u istom ritmu, ali ćemo morati da odigramo jednu dobru utakmicu. Zato pozivam naše navijače da nam pruže podršku, u novom smo ambijentu kada je aba liga u pitanju, ovo će nam biti prva utakmica u Areni u ABA ligi“, rekao je Lazarević.

Meč je na programu u nedelju od 19.45 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke