Zvezda poslala predlog Partizanu, crno-beli odbili - Bez gostujućih navijača u finalu AdmiralBet KLS

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 02.06.2024.
22:00
Izvor: Sportske.net

Partizan se zahvalio na ponudi, ali nisu mogli da je prihvate.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda uputio je apel svojim navijačima da nafijaju fer i sportski na sutrašnjoj utakmici protiv Partizana u finalu AdmiralBet KLS, uz obaveštenje da su poslali dopis rivalu o prisustvu gostujućih navijača, ali da on nije prihvaćen.

"KK Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu!

Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije!

KK Crvena zvezda još jednom podseća DA NA UTAKMICU ULAZE SAMO VLASNICI SEZONSKIH KARATA!

U dvoranu će moći da uđu samo oni koji donesu sezonsku kartu fizički – ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti!

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima!

KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve naše Zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali 'Aleksandar Nikolić' da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vređaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će biti „vetar u leđa“ pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede!

KK Crvena zvezda sa žaljenjem obaveštava javnost da predlog navijača Crvene zvezde i Kluba, da na predstojećim finalnim utakmicama Superlige Srbije, bude prisutni i gostujući navijači (5% kapaciteta dvorane domaćeg kluba), što daje posebnu draž derbiju, nije naišao na razumevanje druge strane, što možete pročitati ispod teksta", objavio je klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke