Zvezda pred Bajern - Šakota očekuje krcatu ''Arenu'', Štimac najavljuje ''200 posto''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.01.2020.
21:33
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Na ulasku u novu godinu, spektakl u našoj najvećoj dvorani.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju ekipu Bajerna u okviru 17. kola Evrolige.

Zvezda je dobrim igrama i rezultatima u prethodnih nekoliko kola došla u situaciju da se bori za plasman među osam najboljih, što bi bilo još realnije ako i sutra ostvari novi trijumf.

Novogodišnji praznici nisu poremetili ritam treninga, crveno-beli su radili i juče, i danas popodne, a svoja očekivanja pred duel sa Bajernom je večeras izneo trener Crvene zvezde Dragan Šakota.

''Čestitam svima Novu godinu i želim im sve najbolje u novoj 2020. Naš cilj ostaje i dalje da pokušamo da pobedimo u svakoj utakmici.

Klasika je već reći da su teške utakmice u Evroligi, Bajern je stabilna ekipa, imaju dobre rezultate, prvaci su, i očekujemo drugačiju ekipu po načinu igranja od onih koje smo igrali u zadnje vreme.

Jako su dobro organizovani u igri ispod koša, iz čega proizilaze otvoreni šutevi, time se bavimo već nekoliko dana, u nadi da ćemo četvrtak u punoj dvorani, uz glasnu podršku, odigrati dobru utakmicu'', izjavio je Šakota, a prenosi zvanični klupski sajt.

Povratnik u Zvezdine redove, iskusni centar Vladimir Štimac u svom stilu najavljuje sutrašnji dvoboj.

''Svima za početak Srećna Nova Godina i sve najbolje u 2020. Naše želje u novoj Godini su – pobede, na svim terenima u svim takmičenjima, Evroliga, ABA liga, domaći kup, prvenstvo.

Što se tiče Bajerna sa kojim otvaramo kalendarsku godinu, izvanredna su ekipa sa izvanrednim trenerom. Maksimalno smo okrenuti toj utakmici, spremali smo se, juče smo imali trening, danas evo treniramo, igraćemo svaku utakmicu kao da je poslednja.

Često kažem biće grešaka, biće svega, ali moramo na kraju svake utakmice da izađemo sa parketa sa saznanjem da smo dali 100, pa i 200 posto naših mogućnosti'', zaključio je Štimac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke