Zvezda pred Virtus: ''Dobro se radi, trener nam je ulio samopouzdanje''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.12.2022.
18:59
Izvor: Beta

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra Virtus iz Bolonje, u utakmici 11. kola Evrolige.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da njegova ekipa i u predstojećem meču protiv Virtusa u Evroligi mora da nastavi da igra kao do sada, da poštuje protivnika i da da sve od sebe.

"Moramo da budemo svesni na prvom mestu da moramo da nastavimo da igramo kao što smo igrali do sada. Dakle, da poštujemo protivnika i da damo naš maksimum. Da igramo kako mi hoćemo, a ne kako protivnik želi", rekao je Ivanović, prenosi klub.

Crveno-beli su vezali tri uzastopne pobede u Evroligi i sa skorom 4/6 trenutno su 14. na tabeli. Isti broj pobeda i poraza ima i italijanski tim koji je trenutno na desetoj poziciji.

"Virtus je ekipa koja želi da kontroliše ritam, koja igra taktički, mogu da igraju brzo, pa da uspore ritam. Traže slabosti u odbrani protivnika i moramo da se prilagodimo tome", rekao je Duško Ivanović.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić naveo je da njegova ekipa u dobrom rapoloženju dočekuje predstojeću utakmicu.

"Fokusirani smo da odigramo što bolje i pokušamo da zabeležimo još jednu pobedu. Osvežili smo se, ekipa ima dosta samopouzdanja, posebno nakon utakmica u kojima nismo igrali tako dobro, ali smo našli način da dobijemo te mečeve", rekao je Dobrić.

"Dobro se radi, trener nam je ulio samopouzdanje, biće padova tokom utakmice, ali našao je način da nas ohrabri i da verujemo u svoj kvalitet. Nadam se da ćemo igrati i dalje tako", dodao je on.

Utakmica Crvena zvezda - Virtus igra se sutra od 18.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke