Zvezda prezadovoljna odzivom navijača, svi zajedno u nove pobede!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 11.10.2022.
22:00
Izvor: Sportske.net

Očekuje se spektakl u četvrtak.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde dobro su započeli takmičenje u AdmiralBet ABA ligi. Nakon pobede u uvodnom meču protiv MZT Skoplja u gostima, juče je u hali "Aleksandar Nikolić" aktuelni šampion slavio u deribju protiv podgoričke Budućnosti.

Zvezda je u Evroligi startovala porazom. Aktuelni šampion Evrope turski Efes bio je bolji u Istanbulu, a priliku za prvu pobedu u elitnom evropskom takmičenju ekipa trenera Vladimira Jovanovića imaće u četvrtak od 19 sati kada u Beograd dolazi grčki Panatinaikos predvođen legendarnim trenerom "crveno-belih" Dejanom Radonjićem.

Pred start evroligaške sezone u hali "Aleksandar Nikolić" oglasio se klub sa Malog Kalemegdana. Saoptešnje prenosimo u celosti:

"KK Crvena zvezda mts ovog četvrtka otvara evroligašku sezonu u Beogradu, koja će biti zahtevnija i izazovnija od svih dosadašnjih!

Prva utakmica na programu je u hali „Aleksandar Nikolić“ protiv Panatinaikosa (crveno-belima će po potrebi i želji biti tokom sezone na raspolaganju i "Štark Arena").

Odživ naših navijača za ovu sezonu je odličan, što se ogleda po broju prodatih sezonskih ulaznica, i podršci koju imaju crveno-beli na početku sezone. Od četvrtka, kada je igračima kao „vetar u leđa“ potrebna puna hala, još veća i glasnija podrška, ona će biti kompletna i sa podrškom naše najglasnije navijačke tribine B!

KK Crvena zvezda uz zajednički dogovor i na obostrano zadovoljstvo, ustupiće preostali kontigent od 750 karata za navijačku tribinu B (utakmice Evrolige – 17 domaćih utakmica), na raspolaganje navijačkoj grupi, s tim sto će i te karte moći da se kupe na blagajni.

Cena dnevnih karata za navijačku tribinu B za utakmice Evrolige je usklađena sa prosečnom cenom sezonskih karata KK Crvena zvezda, a karte za navijačku tribinu će biti u prodaji i na raspolaganju najvatrenijim navijačima.

Crvena zvezda je uvek bila porodica koja je bila zajedno i najjača kada su ispred nas izazovi, iskušenja i velike utakmice. Prva od mnogih ove sezone čeka nas već u četvrtak protiv Panatinaikosa, a ekipi koja na početku sezone ima problema sa povredama i uigrava se kroz početne duele je potreban vetar u leđa sa tribina!

Jednu pobedu smo već izvojevali i pre početka evroligaške sezone – svi zajedno, kao velika crveno-bela porodica, uz veliku podršku sa tribina krećemo u novu sezonu Evrolige!"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke