Zvezda se pohvalila, crveno-beli idu u Kaunas i imaju specijalnu pozivnicu!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.05.2023.
23:20
Izvor: Sportske.net

Ide i Mega, ali na osnovu plasmana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan nije uspeo da se plasira na fajnal-for seniorske Evrolige u Kaunasu, ali će Srbija imati dve svoje ekipe na završnom juniorskom ANGT turniru koji će se takođe održati u glavnom gradu Litvanije, kao ''predigra'' seniorskom fajnal-foru.

Kada su u pitanju juniori, igraće se fajnal-ejt, a među osam najboljih ekipa koje će se takmičiti u Kaunasu biće i Crvena zvezda i Mega.

Crveno-beli su dobili specijalnu pozivnicu za učešće na ovom završnom turniru, baš kao i Žalgiris i Panatinaikos, a Huventud, Mega, Real i Barselona su svoja mesta zaslužili pobedama na kvalifikacionim turnirima. Poslednji učesnik ovog fajnal-ejta je Next Generation Select Team, za koji će nastupati igrači iz specijalno biranih timova sa četiri kvalifikaciona turnira.

Takmičenje počinje 18. maja, a pobednika ćemo dobiti tri dana kasnije.

Evroliga je danas na društvenim mrežama objavila listu učesnika, a Crvena zvezda se time pohvalila na svom nalogu na Tviteru.

Zvezda će igrati u Grupi A, gde će joj rivali biti Real, Barselona i Panatinaikos, a u Grupi B igraće Huventud, Mega, Žalgiris i Next Generation Select Team.

Pobednici grupa boriće se za titulu u finalu.


 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke