Zvezda se ''prošetala'' i Železnikom!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.10.2014.
22:47
Izvor: Sportske.net

Mega Vizura večeras uspela da pruži dostojan otpor lideru na tabeli ABA lige, ali je Zvezda bez problema dobila i ovaj meč.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Posle spektakularnog starta u Evroligi i pobede nad Galatasarajem u ''Kombank Areni'', košarkaši Crvene zvezde su i večeras u Železniku nastavili svoju impresivnu seriju pobeda od početka ove sezone.

Najnoviji trijumf su ostvarili u derbiju četvrtog kola ABA lige protiv Mega Vizure, rezultatom 93-77.

Mlada ekipa Dejana Milojevića je tokom prvog poluvremena ''pokazala zube'' favorizovanom domaćinu, pogotovo u prvoj četvrtini koju je Mega dobila sa 29-26.

Ipak, već u drugih deset minuta Zvezda polako preuzima kontrolu dešavanja na terenu i na poluvreme odlazi vođstvom rezultatom 51-44.

U nastavku, crveno-beli nisu dozvolili rivalu da ozbiljnije ugrozi njihgovo vođstvo, već su, naprotiv, prednost još više uvećali i na kraju izborili još jedan ubedljivi trijumf.

Večeras su u Zvezdinom timu briljirali kapiten Luka Mitrović sa 27 poena i centar Boban Marjanović sa 20 poena i 9 skokova.

Nikola Jokić sa 17 i Nenad Miljenović sa 14 poena predvodili su ekipu Mega Vizure, kojoj je ovo drugi poraz od početka sezone. Novajlija Marko Kešelj je u duelu protiv svog bivšeg kluba upisao pet poena za 16 minuta provedenih na parketu.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke