Zvezda se zahvalila Noku, navijači podeljenog mišljenja, traže pojačanja

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 16.08.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net

Centar odlazi u Španiju.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Kamerunski centar Lendri Noko više nije košarkaš Crvene zvezde, pošto je juče promovisan kao novi igrač Baskonije.

Na stranicama portala "Sportske.net" juče ste mogli da pročitate o enigmi vezanoj za Noka uoči starta priprema za novu sezonu, a nešto kasnije tokom dana usledila je zvanična informacija da se Kamerunac seli u Baskoniju.

Igraće Evroligu i biće deo verovatno najjačeg prvenstva Starog kontinenta, a tim povodom, Crvena zvezda, u kojoj je imao nemerljiv doprinos u finalu ABA lige, čiji je bio i MVP finala, uputila mu je poruku zahvalnosti.

"Lendri Nnoko će u novoj sezoni nastupati za ekipu Baskonije. Mnogo zdravlja i sreće u nastavku karijere, KK Crvena zvezda", stoji na društvenim mrežama kluba.

Navijači su podeljenog mišljenja kada je u pitanju Noko, sudeći prema komentarima. Veruju da ih je ostavio na cedilu budući da su ga crveno-beli angažovali u trenucima kada je imao medicinske probleme, te da je, nakon jedne dobre sezone, rešio da ih napusti. Takođe, ovo bi značilo da klub mora da se fokusira na pojačanje na centarskoj poziciji, što navijači putem društvenih mreža ističu.

Do sada, Crvena zvezda angažovala je Luku Mitrovića, Nikolu Ivanovića, Erona Vajta, Stefana Lazarevića, Nikolu Kalinića i Nejta Voltersa.

Osim Noka, otišli su Duop Rit, Kori Volden, Džordan Lojd...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke