Zvezda sprema spektakularnu sezonu, ko je treće pojačanje? Neko će morati i da ode...

Autor: Darko Mitrović
petak 18.06.2021.
22:57
Izvor: Sportske.net

Šampion silovito krenuo u formiranje tima za sledeću sezonu.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Crvena zvezda je svojim navijačima priredila spektakularno veče, zvaničnim potvrdama transfera Nikole Ivanovića i Luke Mitrovića, čime je svom velikom rivalu, podgoričkoj Budućnosti zadala nova dva udarca, posle trijumfa u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

Na sve to nadovezala se i zvanična potvrda iz Evrolige da će crveno-beli i naredne sezone igrati u tom takmičenju, ali ni to nije sve.

Večeras se pojavljuju najave novih Zvezdinih pojačanja, za sada još uvek nezvanične, a sledeća meta crveno-belih je Stefan Jović, reprezentativni plejmejker koji bi poput Luke Mitrovića mogao da se vrati među crveno-bele.

Pisali smo već, on je okončao saradnju sa ruskim Himkijem, slobodan je u izboru nove sredine i Zvezda bi to mogla da iskoristi.

Osim Jovića večeras se spekuliše i o još jednom igraču na spoljnim pozicijama, Aleksi Avramoviću, članu Estudijantesa, pa će verovatno bar jedan od njih dvojice pojačati Zvezdu, ali grčki ''Totalbasket'' večeras prenosi da je Jovićev transfer već gotova stvar.

Sva ova pojačanja znače da neko mora i da napusti Zvezdu iz aktuelnog sastava. Kori Volden je već viđen u Bajernu, očekuje se i rastanak sa Lengstonom Holom, dok će Luka Mitrović zameniti Marka Jagodić-Kuridžu, koji je takođe na izlaznim vratima.

*


*

*


*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke