Zvezda sve dalje od dva pojačanja

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 27.06.2021.
13:10
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo leto nas čeka u redovima srpskog šampiona.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda sve je dalje od pojačanja koja su se najavljivala prethodnih dana.

Pre svih, tu se misli na Aleksu Avramovića, čije ime više nije toliko aktuelno u crveno-belim krugovima. Jasno je da će na Malom Kalemegdanu pokušati da odgovore na Partizanovu glavnu akviziciju - Željka Obradovića. Tu ne bi trebalo da bude kraj za crno-bele, pa Zvezda u opticaju ima brojna imena, ali do početka sezone ima još vremena i pojavljivaće se jedno po jedno.

I situacija oko Stefana Jovića stagnira i povratak srpskog plejmejkera među crveno-bele jeste realan, ali u slučaju unosne ponude iz Evrolige, Zvezda neće moći da parira. Kao novo pojačanje figurirao je Derik Vilijams prethodnih dana, te da bi tu veza sa Dejanom Radonjićem, sa kojim je sarađivao u Bajernu, mogla da odigra ključnu ulogu.

Zvezda bi dobila krilnog centra evroligaškog renomea, međutim, Makabi iz Tel Aviva je "uskočio" sa konkretnom ponudom i Amerikanac je nadomak selidbe u Izrael.

Biće radno na Malom Kalemegdanu, nema sumnje. Podsetićemo, u jednom danu su potpisali Luku Mitrovića i Nikolu Ivanovića iz Budućnosti, a ostali dolasci zavisiće i od toga ko napusti ekipu. Lendri Noko ima ponudu od Bajerna, Kori Volden jeste pod ugovorom još jednu sezonu i Radonjić želi da on ostane, ali ukoliko zainteresovani klub plati obeštećenje, on će napustiti redove šampiona zemlje i Jadrana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke