Zvezda u Berlinu, kvota 10 na trio, trojke Nemanje Nedovića vode u trijumf?

Autor: Boris Jovanović
utorak 22.11.2022.
13:30
Izvor: Sportske.net

Ponuda i na Zvezdu...

Povezane vesti

Crvena zvezda je stigla do druge pobede u Evroligi, prošlog četvrtka je Duško Ivanović na klupi debitovao pobedom protiv Asvela, nije bilo lako, ali sada se lakše diše, pa crveno-beli sa više optimizma gostuju u Berlinu.

Žele prvu pobedu na strani protiv Albe, tim je spreman za "brejk" čime bi se vratio i definitivno posle očajnog starta.

Kao i obično AdmiralBet ima dobru ponudu na Zvezdu, bilo da se radi o kvoti na pobedu crveno-belih, bilo da je reč o specijalima, ali i poenima igrača.

Kada su poeni igrača u pitanju, Nikola Ivanović na više od 8.5 poena je naš predlog, naravno možete da se kladite i na ostale košarkaše u Evroligi iz večerašnje ponude.

Granice na trojke, asistencije i skokove Zvezde možete da vidite OVDE, a AdmiralBet nudi i poseban specijal, Benti, Vildoza i Nedović, 50+ poena (kvota10), ali i 5+ trojki Nemanje Nedovića koje bi mogle da budu uvod u dobar rezultat. (kvota 8.00).

Recimo da se od Nedovića mnogo očekuje, videćemo hoće li naći šut spolja, Alba igra ofanzivnu košarku, Zvezda ima lošu tradiciju sa Berlincima, ali to ne mora ništa da znači...

Ne zaboravite da možete da se kladite na zamišljeni derbi Partizana i Crvene zvezde, večeras u Evroligi, ponuda je OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak