Zvezda u krizi, Alimpijević preuzeo odgovornost!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.02.2018.
11:16
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Kako dalje?

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Posle iznenađujućeg poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana, navijači Crvene zvezde očekivali su reakciju u Evroligi, sinoć protiv Bamberga, ali umesto napretka u igri, usledio je još jedan težak poraz (86:62).

U prvoj reakciji posle utakmice u Nemačkoj, trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević je preuzeo odgovornost n a sebe.

''Košarkaši Bamberga su bili agresivniji i koristili su 'male' faulove pametnije od nas. Za nama je loš period i moja je odgovornost što smo izgledali ovako loše. Moramo da pronađemo izlaz što pre je to moguće'', izjavio je Alimpijević, a prenosi ''Blic''.

Zvezda će sada imati nedelju dana pauze do sledećeg kola i utakmice sa Unikahom u Beogradu. Toliko vremena imaće i trener Alimpijević da ispravi uočene nedostatke i da ekipu vrati na pobednički kolosek.

''Do ponedeljka pre Kupa izgledali smo kao jedna ekipa, a od odlaska na Kup kao sasvim druga. Imamo u petak utakmicu sa Unikahom, imamo vremena da se vratimo treninzima i da pokušamo da postanemo bolji.

Nastojaćemo da se vratimo u ritam u kome smo bili pre ovog lošeg perioda. Posle Unikahe se nastavlja ABA liga, u kojoj moramo biti pravi. Tu nemamo pravo na grešku'',
izjavio je Alimpijević.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hyypia
Saturday, 24.02.2018
18:16

Odlazi neznalico!!! Pojma nemas ,brukas nasu Zvezdu i pljujes na sve dobro sto je radonja uradio do sada!!

avatar
dusko
Saturday, 24.02.2018
12:21

Odlazi i spasi nam ovu sezonu!!!