Zvezda uzvraća udarac, najvažniji potpis na "Malom Kalemegdanu"!

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.07.2021.
19:53
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

To se čekalo!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa crveno-belima do leta 2023, saopšteno je na sajtu kluba.

Ovo je svakako velika vest za crveno-bele. 

"Produženjem ugovora sa KK Crvena zvezda Ognjen Dobrić koji je sa klubom već osvojio 10 trofeja pokazao je ogromnu privrženost crveno-beloj boji, jer je i pored nekoliko vrlo unosnih ponuda iz Evrope i regiona, odlučio da ostane na Malom Kalemegdanu i bude jedna od uzdanica našeg tima u narednim sezonama", saopšteno je na sajtu kluba.

Crveno-beli su podsetili i da je Dobrić dete kluba, prošao je sve mlađe selekcije KK Crvena zvezda u koju je stigao pre jedne decenije 2011. godine iz matičnog Mladenovca gde je napravio prve košarkaške korake.

Već na kraju prve profesionalne sezone 2016-2017 osvojio je triplu krunu i titulu najkorisnijeg igrača Superlige. Standardni član Crvene zvezde bio je i u narednim sezonama (osvojio je u sezonama nakon toga 2017-2018 i 2018-2019 još 1 titulu ABA lige, dve titule nacionalnog šampionata, Kup Radivoja Koraća i Superkup) a ponovo je zablistao u upravo završenoj sezoni 2020-2021 u kojoj je bio prevaga u finalnim utakmicama ABA i Superlige Srbije i bio važan šraf u velikim uspesima i titulama Crvene zvezde, dodaje se na sajtu crveno-belih.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke