Zvezda već sutra igra novu utakmicu, protivnik je ''vrlo opasna ekipa''!

Autor: Darko Mitrović
petak 09.12.2022.
17:07
Izvor: Sportske.net

Sinoć pobedili Partizan u ''Areni'', a već danas obavljaju poslednje pripreme za naredni meč.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde razgalili su svoje navijače sinoćnjom evroligaškom pobedom nad Partizanom u dramatičnoj završnici u ''Štark Areni'', a uloga heroja utakmice pripala je Nemanji Nedoviću, koji je pogodio odlučujuću trojku i postavio konačnih 76:73.

Crveno-beli, međutim nemaju mnogo vremena za slavlje, jer ih već u subotu od 18 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' očekuje duel sa Mornarom u desetom kolu AdmiralBet ABA lige.

U izjavi za klupski sajt, trener Crvene zvezde Duško Ivanović je narednog rivala opisao kao ''vrlo opasnu ekipu''.

''Očekuje nas utakmica sa vrlo opasnom ekipom, koja ima izvanrednu tranziciju i odlične šutere, jasno je da će nam biti veoma teško. Ovom prilikom kada pričamo o ekipi Mornara moram da pomenem braću Pavićević koji su podigli nivo košarke u Baru i Crnoj Gori i njihov rad je zaista za divljenje'', izjavio je Ivanović.

U ime igrača, Branko Lazić je pozvao navijače da im pruže podršku bez obzira na smanjen kapacitet hale zbog kazne izrečene posle incidenata u nedavnom derbiju.

''Jasno je da je pred nama težak posao, ne samo zbog toga što smo u četvrtak odigrali vrlo tešku utakmicu, već i zbog toga što je pred nama izuzetno dobra ekipa koja igra vrlo brzu košarku, sa mnogo kontri, šuteva.

Osvežićemo se u petak i spremni dočekati ovu utakmicu, drugu u ovom mini ciklusu u kome ćemo odigrati čak 4 utakmice u rasponu od samo 7 dana. Pozivam naše navijače da bez obzira na smanjen kapacitet hale u subotu, dođu i pruže nam podršku'', izjavio je Lazić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke