Zvezda već u Zadru, Sferopulos traži energiju!

Autor: Lazar Nikolić
petak 25.10.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Davidovac upozorava na Split.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u Madridu izgubili od Reala sa 95:72 u meču petog kola Evrolige, ali vremena za tugovanje nema.

Pred šampionom Srbije i najboljim timom regiona je već u subotu nova utakmica. Zvezda od 20 sati gostuje Zadru u šestom kolu AdmiralBet ABA lige.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos od svojih igrača traži da pre svega imaju dobru energiju na ovom meču.

“Očekuje nas utakmica u rasponu od samo 48 sati nakon teškog meča u Madridu i prvo i osnovno je da moramo da odigramo sa energijom ovu utakmicu. Zadar je veoma opasan protivnik i moramo da budemo spremni za ovaj duel”rekao je Sferopulos za klupski sajt.

Crvna zvezda je ove sezone već izgubila u Hrvatskoj od Splita, pa je prema rečima reprezentativca Srbije Dejana Davidovca to dovoljna opomena pred susret sa Zadrom.

“Očekuje nas vrlo teška utakmica, jer svi ovi mečevi nakon duela u Evrolige nisu laki. Moramo da se oporavimo energetski jer će Zadar biti spreman I motivisan za ovu utakmicu. Upozorenja nam nisu potrebna, znamo šta je bilo u Splitu – dakle, čvrsto, sa puno energije, borbeno i motivisano”, jasan je Davidovac.

Posle pet odigranih utakmica u AdmiralBet ABA ligi Zvezda je na skoru 3-2, a Zadar ima jednu pobedu i četiri poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke