Zvezda vs Budućnost - ''Prštalo'' u finišu, ko se sukobio, šta se događalo u tunelu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.04.2018.
22:02
Izvor: Sportske.net, ALO.RS, vijesti.me

Završnicu večerašnje utakmice obeležile su i tenzije na parketu koje su se proširile i na tunel.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Veliki je ulog u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige, Zvezda i Budućnost ne bore se samo za šampionski prsten, nego i za plasman u Evroligu, pa je nervoza i razumljiva.

U samom finišu meča, kada je postalo jasno da će crveno-beli večeras izjednačiti na 1:1 u pobedama, došlo je do koškanja igrača na parketu, bilo je nekakvog komešanja i u publici, a nedugo po završetku utakmice, dok je trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević davao izjavu za TV Arena Sport, bilo je galame u njegovoj neposrednoj blizini, pa je Zvezdin strateg nakratko prekinuo izjavu i obratio se nekome od prisutnih, ko je bio akter tog manjeg incidenta.

''Alo'' večeras prenosi da je bilo i verbalnog duela Nebojše Ilića i trenera Budućnosti Aleksandra Džikića, dok podgoričke ''Vijesti'', pozivajući se na informacije iz uprave podgoričkog kluba, navode da je nepoznata osoba, koja je imala službenu akreditaciju, pokušala da nasrne na Nemanju Gordića.

Takođe, isti izvor prenosi i nezvaničnu informaciju po kojoj deo uprave i gostiju podgoričkog kluba nije mogao da do kraja gleda utakmicu, već je na poluvremenu napustio dvoranu, zbog podignutih tenzija na tribinama.

Nekih težih posledica, ipak, nije bilo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Wednesday, 11.04.2018
02:15

Nek mi neko objasni kako neko ko nema pravo na akreditaciju, ima toliko jaku vezu da je ipak dobije i onda izaziva ovakve skandale i prodje bez posledica? Sto je najgore ovo se ne desava prvi put i ne samo nama.

avatar
zg partizan igokea
Tuesday, 10.04.2018
23:02

Jaci od Buducnosti, jaci od sudija... Idemo po brejk!