Zvezda vs Partizan na DVE televizije!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.01.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Na vama je da izaberete...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Odbrojavamo sate do početka novog duela Crvene zvezde i Partizana, već četvrtog od početka tekuće sezone.

U Evroligi je rezultat u pobedama 1:1, Partizan je dobio meč na svom terenu, Zvezda pred svojim navijačima, a  prvom delu sezone AdmiralBet ABA lige Partizan je takođe kao domaćin savladao crveno-bele sa 98:87.

Večerašnji meč igra se u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige, Zvezda je sada u ulozi domaćina i ovaj duel mogao bi da praktično reši pitanje ko će zauzeti prvu poziciju uoči plej-ofa, ili da vrati potpunu neizvesnost.

Zvezda posle 17 odigranih kola ima skor 15-2, a Partizan ima dve pobede manje, odnosno skor 13-4 i jasno je da crno-bele samo pobeda večeras ostavlja u trci za prvo mesto, s tim da bi u tom slučaju morali do kraja ligaškog dela sezone da čekaju bar još jedan Zvezdin kiks.

Biće zanimljivo u svakom slučaju, a derbi ćete moći da ispratite na dve televizije.

Kao i sve ostale utakmice AdmiralBet ABA lige, i večerašnji duel će prenositi TV Arena sport na svom Premium 1 kanalu, uz napomenu da će utakmici prethoditi i program iz studija koji počinje već u 18.15.

A ako niste u prilici da pratite Arenu sport, prenos meča ćete moći da vidite i na kanalu B92, koji ima nacionalnu frekvenciju. Tu, ipak, neće biti studijskog programa, već samo prenos utakmice.

Naravno, tu su i vaše ''Sportske.net'', koje će ispratiti sve najzanimljivije detalje derbija i gde ćete moći da vidite i ponešto čega neće biti u TV prenosu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke