Panatinaikos nije ni poveo lekara, Grci poslali odgovor Zvezdi!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 12.09.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Utakmica koja je trebalo da protekne u prijateljskom tonu...

Printscreen
Printscreen

Povezane vesti

Košarkaški klub Panatinaikos nije ostao imun na saopštenje Crvene zvezde koja osuđuje atinski klub zbog nekonkretne akcije posle povrede Erona Vajta na kontrolnoj utakmici dva tima.

Naime, Vajt je prilikom zakucavanja u trećoj deonici pao, udario glavom o parket, a tom prilikom doživeo frakturu podlaktične kosti. Crvena zvezda je izrazila svoje nezadovoljstvo ponašanjem pojedinih članova ekipe Panatinaikosa, kao i odsustva reakcije medicinskog osoblja.

"Sve ove godine Panatinaikos je dokazao svoje principe i vrednosti kao klub. Ne postoji slučaj, preko leđa povređenog sportiste da uđemo u komunikacione igre. Od srca želimo oporavak svom nekadašnjem igraču, kao što smo odmah i naveli. Nadamo se da što pre savladati ozbilnju povredu. Sigurni smo da će se borac poput Arona Vajta, brzo vratiti još jači na parket.

Što se tiče "nedostatka reakcije" našeg medicinskog osoblja, samo da vas obavestimo da zbog ozbiljnog ličnog problema u poslednjem trenutku, timski lekar nije otputovao u Minhen. U tom kontekstu, dobili smo sva uveravanja organizatora da postoji puna medicinska pokrivenost i briga za turnir, nešto što je dokazano njihovom neposrednom reakcijom kod povrede Arona Vajta, zahvaljujemo im se na tome", navodi se u saopštenju Panatinaikosa.

Kako je poznato, Vajt će van stroja biti oko šest sedmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke