Zvezda želi da se reši noćne more iz Laktaša

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 10.10.2021.
12:05
Izvor: Sportske.net

Šampiona AdmiralBet ABA lige ne vežu lepa sećanja sa prethodnih gostovanja u Laktašima.

Euroleague
Euroleague

Povezane vesti

Košarkaši Igokee dočekuju večeras u Laktašima od 19 sati ekipu Crvene zvezde u okviru 3. kola AdmiralBet ABA lige.

Izabranici Dragana Bajića pokušaće još jednom da učine Laktaše nemogućom misijom za Crvenu zvezdu, ali sluti da to ovog puta neće biti slučaj.

Dobro su krenuli košarkaši Igokee u ovu sezonu,doduše uz poraz protiv FMP-a u prošlom kolu što baca mrlju na dva trijumfa ostvarena protiv Borca iz Čačka i PAOK-a u FIBA Ligi šampiona.

Bajić je naveo da je svestan snage Crvene zvezde i okarekterisao ih kao prvog favorita za osvajanje AdmiralBet ABA lige, odnosno, u ovom slučaju, odbranu trona.

Crvena zvezda nosi rane sa prošlosezonskog gostovanja u Laktašima. Igokea ih je dobila u poslednja dva duela na svom parketu. Prvobitno u regularnom delu AdmiralBet ABA lige kada je bilo 85:65, a potom i u plej-ofu sa 81:68.

Ova ekipa Crvene zvezde, ipak, nije ista. Deluje mnogo jače, čvršće i spremnije, te su s razlogom favoriti da prekinu seriju pobeda Igokee na domaćem parketu.

Ekipa sa Malog Kalemegdana ni ovog puta neće biti u kompletnom sastavu. Ostin Holins bi mogao da se vrati, ali pitanje je hoće li Radonjić rizikovati sa njim ili će mu ipak udeliti minutažu kako bi bio što pre ušao u ritam za Žalgiris.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke