Zvezdan Mitrović i Majk Džejms - Nastavak!

Autor: Nemanja Janošev
subota 11.12.2021.
13:25
Izvor: Sportske.net

Nova runda trenera i američkog igrača.

@Euroleague
@Euroleague

Povezane vesti

Trener košarkaša Monaka Zvezdan Mitrović pojasnio je raspravu sa najboljim košarkašem Majkom Džejmosm u toku jučerašnje utakmice sa Armanijem iz Milana.

Njih dvojica su se verbalno sukobili kada je Mitrović izveo Džejmsa nakon što je Amerikanac proveo svega dva minuta na parketu. Imao je neke greške, Mitrović je rešio da ga pošalje na klupu, što se Džejmsu nije svidelo.

"Majk je pokušao da započne meč, ali video sam da nije dovoljno spreman da igra. Odlučio sam da ga sačuvam za narednu utakmicu. Meč sa Armanijem je bio veoma težak, on nije trenirao čitave sedmice. Želeo je da igra, ali sam prepoznao njegovo kretanje. Bilo je opasno po njega i želeo sam da ga sačuvam", pojasnio je Mitrović.

S druge strane, tvrdoglavi Džejms to nije želeo da shvati nego se prepirao sa klupom svog tima, da bi potom na Tviteru pojasnio šta ga muči.

"Mi Amerikanci ostavljamo sve kod kuće. Ostavljamo prijatelje i porodice i pokušavamo da živimo drugačije kulture. Čitava poenta je košarka i mogu da živim u raju, ali ako se odstupa od toga, biću uznemiren", napisao je Džejms.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke